5 Καλύτερες προπονήσεις κολύμβησης για δρομείς

Κάνοντας την ίδια μέρα προπόνησης μέσα και έξω μπορεί να γίνει παλιά γρήγορα. Είναι τόσο σημαντικό να συμπεριλάβετε μια ποικιλία ασκήσεων στο σχήμα σας, ώστε να μην έχετε καεί. Επιπλέον, η προσθήκη ποικιλίας στο σχέδιο προπόνησής σας θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη δύναμη και την αντοχή σας περισσότερο από ό, τι μπορείτε να συνειδητοποιήσετε. Εάν είστε δρομέας και ψάχνετε να αλλάξετε τα πράγματα, ή να εκπαιδεύσετε για ένα triathlon, σκεφτείτε να κολυμπήσετε προπονήσεις για δρομείς.
Περιεχόμενα Απόκρυψη
Χρόνος έναντι της απόστασης
Κολυμπήστε προπονήσεις για προπόνηση runnersstrokes
Ανάκτηση κολύμπι προπόνηση για δρομείς
Παράσταση
Βαθύ νερό τρέχει
Εκπαίδευση διαστήματος κολύμπι προπόνηση για δρομείς

Τύλιξε

Ο Bryan Mineo, ο ιδρυτής του μηχανικού κολύμβησης, δήλωσε: “Το κολύμπι είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα για να τρέξει και μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στο σχέδιο κατάρτισης του δρομέα. Αρχικά, οι συνεδρίες κολύμβησης θα πρέπει να ακολουθούν μακροπρόθεσμες ημέρες για να χρησιμεύσουν ως ενεργή ανάκαμψη, ξεπλύνετε και κουνώντας χθες μίλια. Ενώ αυτές οι προπονήσεις κολύμβησης δεν θα είναι οι βασικές σας εκπαιδευτικές συνεδρίες, θα παρέχουν ένα ωραίο διάλειμμα την εβδομάδα από καιρό στα πόδια σας. ”
Επιπλέον, τα ιατρικά νέα ανέφεραν ότι η κολύμβηση έχει διάφορα οφέλη όπως η οικοδόμηση της καρδιαγγειακής δύναμης, η βελτίωση του ύπνου, της διαχείρισης του στρες και είναι μια προπόνηση πλήρους σώματος που αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό σας χωρίς να βάζετε το στρες στο σώμα. Για να μην αναφερθεί η κολύμβηση είναι μια άσκηση χαμηλής πρόσκρουσης που μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του κοινού πόνου.
Χρόνος έναντι της απόστασης

Ενώ μπορεί να είστε σε θέση να τρέχετε για ώρες στο τέλος, το κολύμπι μπορεί να μην έρθει τόσο εύκολα και αυτό είναι φυσιολογικό. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι δρομείς δεν θα μπορούν να κολυμπήσουν πολύ μακριά όταν αρχίζουν για πρώτη φορά. Έτσι αντί να προσπαθείτε να κολυμπήσετε για απόσταση, δοκιμάστε να κολυμπήσετε για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα με έναν πιο ελεγχόμενο ρυθμό. Θα αποκομίσετε τα οφέλη της κολύμβησης, ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα πηγαίνετε!
Οι προπονητές κολύμβησης για τους δρομείς είναι αερόβια, όχι αναερόβια. Η αερόβια άσκηση είναι οποιοσδήποτε τύπος καρδιαγγειακής κλιματισμού που περιλαμβάνει κολύμβηση, περπάτημα, τρέχει ή ποδηλασία. Η αναερόβια άσκηση περιλαμβάνει μια γρήγορη έκρηξη ενέργειας. σκεφτείτε το σπριντ ή την άρση βαρών.
Κατά τη διάρκεια της αερόβιας άσκησης, η αναπνοή σας είναι ταχύτερη και βαθύτερη από ό, τι όταν ο καρδιακός ρυθμός αναπαύεται. Με τη μεγιστοποίηση της ποσότητας οξυγόνου στο αίμα, θα προκληθεί ο καρδιακός ρυθμός να ανεβαίνει, το οποίο αυξάνει τη ροή του αίματος στους μύες και στους πνεύμονες.
Κολυμπούν προπονήσεις για δρομείς

Εάν είστε νέος να κολυμπήσετε, τότε ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι η εκμάθηση των θεμελιωδών στοιχείων. Παρόμοια με οποιαδήποτε άλλη άσκηση, γνωρίζοντας τον σωστό τρόπο να εκτελέσετε μια άσκηση βοηθά στην πρόληψη τραυματισμών και κακών συνηθειών. Έτσι, ακόμη και αν είστε άνετα κολύμπιτε ολόκληρη τη ζωή σας, συνεχίστε ακόμα τα βασικά πριν πηδήσετε πρώτα στο κεφάλι. Μπορείτε να ξεκινήσετε μαθαίνοντας πώς να αναπνέετε, να επιπλέουν και να χτυπήσετε το πλήκτρο. Μόλις έχετε αυτά τα βασικά κάτω, είστε έτοιμοι να κολυμπήσετε μερικούς γύρους! Παρακάτω είναι μερικές προπονήσεις κολύμβησης για δρομείς που ποικίλλουν από τη βοήθεια της απώλειας βάρους στην ανάκαμψη για να βελτιώσετε το συνολικό επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Εγκεφαλικά επεισόδια
Ελαφριά
Το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι ένα από τα πιο εύκολα εγκεφαλικά επεισόδια για να μάθετε. Όταν ξεκινήσετε, μπορείτε να κρατήσετε το κεφάλι σας πάνω από το νερό ολόκληρο το χρόνο μέχρι να είστε άνετοι στο νερό. Καθώς κερδίζετε περισσότερη εμπιστοσύνη και τέλειες τις ικανότητές σας, μπορείτε να πάρετε το εγκεφαλικό επεισόδιο σε ένα πιο προηγμένο επίπεδο φέρνοντας το κεφάλι σας κάτω από το νερό. Μόλις κατακτήσετε το εγκεφαλικό επεισόδιο, μπορείτε να προχωρήσετε στην πλάτη και στη συνέχεια το freestyle.
Ανάκτηση κολύμπι προπόνηση για δρομείς
Το κολύμπι είναι η τέλεια ανάκαμψη μεταξύ των σκληρών προπονήσεων κατάρτισης. Θα δώσετε το σώμα σας το πολύ αναγκαίο διάλειμμα που αξίζει ενώ βοηθά επίσης να ανακάμψει. Ανάκτηση Οι προπονήσεις κολύμπι για τους δρομείς είναι μια καταπληκτική προσθήκη σε ένα σχέδιο προπόνησης.
Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας 10 λεπτά από ένα τρυπάνι, όπως τα χτυπήματα flutter. Μόλις τελειώσετε, κάντε 20 έως 30 λεπτά κολύμπι με έναν εύκολο ρυθμό. Όσο πιο προχωρημένοι γίνετε, τόσο πιο ποικίλα τα εγκεφαλικά επεισόδια μπορεί να γίνουν, ή όσο περισσότερο θα είστε σε θέση να πάτε. Λάβετε υπόψη ότι αυτό θα πρέπει να είναι σε ένα εύκολο επίπεδο προσπάθειας. Εάν θέλετε να παρακολουθείτε την απόδοσή σας, τότε ο ίδιος κάθε εβδομάδα για να δείτε πόσο γρήγορα έχετε γύρω από την πισίνα με έναν εύκολο ρυθμό.
Παράσταση

Εάν είστε λίγο πιο προχωρημένοι στο κολύμπι σας, τότε μπορείτε να επιμηκύνετε την απόσταση της βουλευτής σας και να το εκτελέσετε με μέτρια ή ευχάριστα σκληρή προσπάθεια. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αντοχή και να βελτιώσετε τη λειτουργία των πνευμόνων σας.
Ξεκινήστε με 10 λεπτά από κάποιους εύκολους γύρους για να ζεσταθεί. Στη συνέχεια, κολυμπήστε 100 μέτρα και ξεκουραστείτε για ένα λεπτό ή δύο. Μπορείτε να ξεκινήσετε εκτελώντας τρεις επαναλήψεις. Όταν είστε έτοιμοι (ή αν ψάχνετε για μια πρόκληση) μέχρι την απόσταση από 200 μέτρα. Για να μπαχαρικά τα πράγματα, μπορείτε να δοκιμάσετε τη χρήση διαφορετικού εγκεφαλικού επεισοδίου για κάθε επανάληψη.
Βαθύ νερό τρέχει
Εάν ψάχνετε για τρόπους για να ζωντανοποιήσετε το τρέξιμο μείον τον αντίκτυπο, τότε το βαθύ νερό που τρέχει είναι η τέλεια άσκηση για εσάς. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια ζώνη Floatation και το βαθύ άκρο της πισίνας. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας έναν εύκολο τρέξιμο ρυθμό για τα πρώτα δέκα λεπτά. Μόλις ολοκληρωθούν τα δέκα λεπτά, αυξήστε την ταχύτητά σας για 15 έως 20 λεπτά. Στη συνέχεια, καλέστε το πίσω στο εύκολο ρυθμό για tτα τελευταία 10 λεπτά.
Εκπαίδευση διαστήματος κολύμπι προπόνηση για δρομείς

Καθώς τα επίπεδα εμπειρογνωμοσύνης κολύμβησης αυξάνονται, τότε μπορείτε να προσθέσετε σε διαστήματα υψηλής έντασης που θα πάρουν πραγματικά την ικανότητά σας σε ένα νέο επίπεδο. Θα χρειαστεί να ξεκινήσετε με περίπου 10 λεπτά προθέρμανσης. Αυτό μπορεί να είναι κλωτσιές ή μερικούς εύκολους ζεστούς γύρους. Μόλις τελειώσετε με το ζεστό σας, κολυμπήστε με ένα γρήγορο ρυθμό για δύο μήκη της πισίνας (τυπικά 50 μέτρα). Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τα δύο μήκη σε ένα λεπτό (αυτό είναι το διάστημα σας). Όταν τελειώσετε, αν μπήκατε κάτω από το λεπτό, μπορείτε να ξεκουραστείτε τον υπόλοιπο χρόνο αριστερά. Εάν κολλήσετε τα 50 μέτρα σε 50 δευτερόλεπτα, τότε έχετε 10 δευτερόλεπτα ανάπαυση.
Εάν δεν μπορείτε να κολυμπήσετε 50 μέτρα σε ένα λεπτό, αυξήστε το διάστημα σε ένα λεπτό δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε αυτό το 4 έως 6 φορές. Καθώς κερδίζετε εμπειρία, δημιουργήστε τα διαστήματα μεγαλύτερης απόστασης με περισσότερες επαναλήψεις.
Τύλιξε
Παρόλο που μπορεί να είναι ξένος σε αυτούς, οι προπονήσεις που κολυμπούν για τους δρομείς είναι μια καταπληκτική εναλλακτική άσκηση για να τρέξει για πολλούς λόγους. Το κολύμπι είναι μια πλήρη άσκηση σώματος που χτίζει καρδιαγγειακή αντοχή ενώ είναι χαμηλή επίδραση και δεν βάζει άγχος στο σώμα.
Οι προπονήσεις κολύμβησης μπορούν να γίνουν στις ημέρες σας μακριά από το τρέξιμο. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει να δώσει το χρόνο αποκατάστασης του σώματός σας ενώ κερδίζετε ακόμα καρδιαγγειακό όφελος. Επίσης, το κρύο νερό πισίνας θα βοηθήσει στην ανακούφιση των επώδυνων μυών και των αρθρώσεων. Έτσι, ξεκινήστε τη διασταυρούμενη εκπαίδευση με τους γύρους κολύμβησης και γίνετε καλύτερος δρομέας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post