Η επιτροπή κατευθυντήριων γραμμών ABC εξευγενίζει τις αλλαγές στις ενοποιημένες κατευθυντήριες γραμμές του MMA

, όπως αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον Marc Raimondi της MMAFighting.com, την ένωση των επιτροπών πυγμαχίας MMA κατευθυντήριες γραμμές και πολιτικές επιτροπής έχει εξελίξει τις προτεινόμενες αλλαγές στις ενοποιημένες κατευθυντήριες γραμμές του MMA.

Οι προτεινόμενες αλλαγές περιλαμβάνουν τον επαναπροσδιορισμό των ματιών για να συμπεριλάβει μια πιθανή παραβίαση πριν εμφανιστεί το μάτι, για να επιτρέψει 12-6 αγκώνες, η τακούνια κλωτσάει στο νεφρό και αρπάζοντας την κλείδα και για να επαναπροσδιορίσει τι αποτελεί έναν γειωμένο αντίπαλο.

Ο Raimondi αναφέρει ως εξής

“(Οι κανόνες) θα αξιολογηθούν την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πρωταθλήματος της νίκης στο Urbandale της Αϊόβα. Το VFC 48 θα κυκλοφορήσει ζωντανά στο UFC Fight Pass.

Όλες οι κατευθυντήριες γραμμές που πειραματίζονται με την Παρασκευή το βράδυ θα ψηφιστούν από την Επιτροπή Κατευθυντήριων Οδηγών και Πολιτικών MMA τους επόμενους μήνες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής Sean Wheelock.

Παρακάτω είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης που καταγράφει τις προτεινόμενες αλλαγές κατευθυντήριων γραμμών.

Διαφήμιση

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

ABC Ψήφισμα για την αλλαγή MMA “Eye Poke Foul” και Morejuly 25, 2022
2017-Το έτος των “Un-Unified” Rules της MMA 3, 2017 με 1 σχόλιο
Πόσο απροσδόκητα είναι οι κατευθυντήριες γραμμές “ενοποιημένοι” του MMA; 16 Φεβρουαρίου 2021 με 1 σχόλιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Δεν περιμένω, αλλά,Δεν περιμένω, αλλά,

γεια. Φαίνεται ότι έχω λίγο πρόβλημα. Είναι ο τύπος της ενοχλητικής, ωστόσο, ο τύπος του πιστεύω ότι “αμηχανία καθημερινά” είναι το γενικό στυλ αυτού του ιστολογίου, οπότε θα το δημοσιεύσω

Τα αγαπημένα του Ιουνίου καθώς και οι στόχοι του ΙουλίουΤα αγαπημένα του Ιουνίου καθώς και οι στόχοι του Ιουλίου

ευχαριστημένοι από την 1η Ιουλίου! Μου αρέσει όταν ένας νέος μήνας ξεκινά τη Δευτέρα – είναι σαν ένα φρέσκο ​​ξεκίνημα όλων ‘γύρο Πριν φτάσω στους στόχους μου τον Ιούλιο εδώ