Η περιστροφή των καρβιών για παρατεταμένη απώλεια λίπους

Ένα από τα μάντρα που φαίνεται να απαγγέλλω καθημερινά σε ανυποψίαστους πελάτες είναι η απαίτηση να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι μόνο προετοιμασμένοι εγκαίρως, ωστόσο προετοιμασμένοι νωρίς. Η ικανότητα να κορυφώνεται καλά για έναν διαγωνισμό, είναι, πρώτα, καθώς και η πρώτη, γενική κατάσταση καθώς και η σύνθεση του σώματος. Ωστόσο, όταν βρίσκεστε στο καλύτερο σχήμα σας, μπορείτε να βελτιώσετε την επιτυχία σας, με το να έχετε επιλογές λόγω της επανάληψης ενός υψηλότερου επιπέδου πρόσληψης τροφής. Δυστυχώς, πολλοί σε αυτό το σημείο σπεύδουν να είναι απλά προετοιμασμένοι καθώς και ακόμη και τότε μπορεί να έχουν λανθασμένα κρίνει από μερικές λίρες. Εάν υπάρχει μια τυπική απογοήτευση κατά την ημέρα του διαγωνισμού, είναι ότι μετά από μήνες καθώς και δουλειά, “απλά δεν φαινόταν τόσο άπαχο όσο πίστευα ότι θα ήθελα σε αυτό το βάρος”.

Η προετοιμασία νωρίς είναι η προφανής απάντηση, ωστόσο είμαι βέβαιος ότι η απαίτηση να πείσω μερικούς επισκέπτες σε αυτό το σημείο. Μόλις πρόσφατα έλεγξα ένα σχόλιο από έναν ανταγωνιστή στο φόρουμ μου που δήλωσε ότι δεν θέλετε να είστε τόσο άπαχοι όσο σύντομα … ότι η κορυφή νωρίς δεν είναι σπουδαίο πράγμα. Το Peaking Early είναι ένα εξαιρετικό πράγμα! Η μόνη φορά που κάποιος αρχίζει να χάνει τη μυϊκή μάζα ή να κοιτάζει Stringy δεν είναι αν κορυφώθηκαν νωρίς, ωστόσο αν δίαζαν λανθασμένα ή δεν καταλαβαίνουν ακριβώς πώς να κάνουν αυτή τη μετάβαση. Επίσης, εάν ένας ανταγωνιστής αγωνίζεται τόσο πολύ – καθώς και πολλές παραστάσεις σε ένα χρόνο – μπορεί να γίνει πιο δύσκολο να διατηρηθεί το μέγεθος, ωστόσο μπορεί να γίνει. Η απάντηση είναι να χειριστείτε το σχέδιο διατροφής σας καθώς και αυτό ξεκινά με την πρώτη μέρα.

Εάν θέλετε να χάσετε σωματικό λίπος με μεγάλη ταχύτητα, δεν είναι η επιστήμη των πυραύλων να υποθέσετε ότι απαιτείτε ένα υψηλό επαρκές έλλειμμα θερμίδων, ωστόσο αυτό προκαλεί ένα πρόβλημα. Όσο υψηλότερο είναι το έλλειμμα, τόσο πιο γρήγορο, όσο πιο γρήγορα ο μεταβολισμός σας συρρικνώνεται. Θέλουμε να χάσουμε με ισχυρό ρυθμό, ωστόσο δεν θέλουμε τις συνέπειες ενός συντριβή ικανοποιημένου ρυθμού. Αυτή η απαίτηση να είναι επιθετική, ωστόσο, έχει μια μέθοδο ελέγχου της διαδικασίας θέτει τον πίνακα εντελώς για να σας προσφέρει το ίδιο ακριβώς παλιό κετότογό διατροφής που χρησιμοποιείται από πολλούς. Τρώτε καθόλου αμυλώδεις υδατάνθρακες, ωστόσο, κάθε τρεις μέρες έχουν ένα γεύμα με υδατάνθρακες. Ή ίσως όταν μια εβδομάδα binge σε υδατάνθρακες για μια μέρα ή ακόμα και ένα σαββατοκύριακο μετά από να πάει keto όλη την εβδομάδα. Αυτό επιτρέπει την ταχύτερη δυνατή απώλεια λίπους, ωστόσο τα διαλείμματα των υδατανθράκων πρέπει να κρατήσουν το μεταβολισμό να αυξάνεται, σωστά; Όχι στο ρολόι μου. ΑΣΕ με να εξηγήσω.

Παρά την αλήθεια ότι οι υδατάνθρακες κάνουν ό, τι μπορούν για να διασώσουν το μεταβολισμό από το τραύμα της διατροφής μηδενικών υδατάνθρακες, θα απαιτούσατε τα σαγόνια της ζωής να το κάνουν πραγματικά. Τίποτα δεν λυγίζει τη μυϊκή μάζα από εσάς πιο γρήγορα ή μειώνει το μεταβολισμό σας πέρα από την κετογόνο δίαιτα. Μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες αυτού του κουρασμένου, παλιού σχεδίου διατροφής είναι ότι όχι μόνο το ικανοποιημένο επιτόκιο σας, ωστόσο, καταλήξατε να είστε τόσο εξαιρετικά ευαίσθητοι στην ινσουλίνη ώστε να καταλήξετε να αποθηκεύετε πολύ νέο λίπος στις περιόδους σας. Μελέτες δείχνουν ότι η ορμόνη υπεύθυνη για τη μετατροπή της γλυκόζης απευθείας στο λίπος μπορεί να καταλήξει να είναι πολλές, πολλές φορές πιο ευαίσθητες σε υδατάνθρακες που σας αφήνουν με 10 φορές το λίπος που ανακτά κάθε φορά που παίρνετε περισσότερους υδατάνθρακες από ό, τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε αυτό το γεύμα! Συμπληρώνοντας αυτή είναι η διαδικασία κορυφής όταν το σώμα σας δεν είναι ακόμα σε θέση να αφομοιώσει τους υδατάνθρακες, καθώς και να χάσετε τη δυνατότητα να γεμίσετε καλά. Ωστόσο, αντί να διευκολυνθεί η εξάρτηση.

Οι υδατάνθρακες δεν είναι ο εχθρός σας. Στην πραγματικότητα, είναι και οι δύο αυτό που διεγείρουν το μεταβολισμό σας περισσότερο καθώς και την εφεδρική μυϊκή μάζα το καλύτερο. Ο στόχος είναι να χρησιμοποιηθεί το σωστό ποσό για να επιτευχθεί και τα δύο. Είμαστε πίσω στο ίδιο ακριβώς αίνιγμα. Απαιτούμε να περιορίσουμε τους υδατάνθρακες για να πάρουμε αρκετά αρκετά σύντομα, ωστόσο απαιτούμε από τους υδατάνθρακες να αποζημιώσουν τη μυϊκή μάζα καθώς και να διατηρήσουμε τον μεταβολισμό μας υψηλό.

Αποφασίστε πρώτα ποιο επίπεδο υδατανθράκων θα απαιτούσε για συνεπή απώλεια λίπους. Με κάποια εμπειρία του παρελθόντος ή απλά διαισθητικά κατανοώντας εάν ο μεταβολισμός σας είναι γρήγορος ή αργός, επιλέξτε αυτό το ευτυχισμένο μέσο όπου αν ξεκινήσατε σε αυτό το επίπεδο υδατάνθρακες καθώς και σε επίπεδο θερμίδων καταλαβαίνετε ότι θα χάσετε μια λίβρα ή δύο την εβδομάδα. Τώρα, μην αρνείνετε ότι καθώς το σώμα σας γίνεται πιο αδύνατο, καθώς μπορείτε να πάρετε καλύτερα σε αυτό το καλώδιο ταξιδιού, τηλεφωνούμε στο μεταβολικό σας σημείο, ο μεταβολισμός σας θα υποχωρήσει. Το σώμα σας είναι πιο αποτελεσματικό καθώς και πιο λιτό, καθώς και απλά δεν απαιτείται όσο πολλές θερμίδες – είναι φυσιολογικό. Λάβετε υπόψη σας επίσης ότι το σώμα σας έχει σχεδιαστεί για να εξετάσει τα επίπεδα λίπους σε λιπώδη κύτταρα καθώς και όταν φτάσουν πολύ χαμηλά. Το σώμα σας θα αρχίσει να εξοικονομεί ενέργεια. Απαιτούμε να παρακάμψουμε άλλους μηχανισμούς που μπορούν να κατανοήσουν την απώλεια λίπους που όλοι μας θα προσφέρουμε με μερικές από αυτές τις φυσικές επιβραδύνει.

Ξεκινήστε νωρίς και ξεκινήστε επιθετικά. Πρώτον, ας βγούμε από το Cardio. Αναγνωρίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν πολλά κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής, οπότε μην πηγαίνετε από το μηδέν σε ταχύτητα στημονιού αμέσως. Αναπτύξτε αργά την έντασή σας, ωστόσο ξεκινήστε το πρότυπο χρήσης κάποιων ημερών βάσης wΕδώ διατηρείτε τα επίπεδα σταθερής κατάστασης ισχυρά. Προσθέστε μερικές άλλες συνεδρίες την εβδομάδα, όπου αναπτύσσετε όσο και τα επίπεδα διαστήματος, τα οποία στην αλήθεια καταλήγουν να είναι μίνι ποδηλάτες προπονήσεις που σας αναγκάζουν να μην τα κάνετε περισσότερο από πότε ή δύο φορές την εβδομάδα. Και οι δύο είναι σημαντικές, καθώς και η εκκίνηση τους νωρίς θα ξεφλουδίσουν περισσότερο σωματικό λίπος, θα επιτρέψουν κάπως υψηλότερα επίπεδα τροφίμων, καθώς και θα αναπτύξουν έναν ισχυρότερο μεταβολισμό για τη διάρκεια.

Θα περιγράψω τρία πιθανά μοτίβα περιστροφής υδατανθράκων που μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Αν θέλω να διατηρήσω σταθερούς υδατάνθρακες, μπορώ να επιλέξω αυτό το ευτυχισμένο μέσο ποσό που επιτρέπει για ισχυρό ρυθμό, ωστόσο θα περιλαμβάνει μια ημέρα υψηλότερης περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες για να προσφέρει ένα ωραίο χτύπημα στα επίπεδα γλυκογόνου καθώς και επομένως σηματοδοτεί το ενδοκρινικό μου σύστημα που είμαι Δεν λιμοκτονούν. Μεγάλα πράγματα συμβαίνουν στον μεταβολισμό όταν αυτό επιτυγχάνεται, ωστόσο, αν πάτε τόσο μακριά, μπορείτε πραγματικά να αποθηκεύσετε το σωματικό λίπος καθώς και να γεμίσετε τα επίπεδα γλυκογόνου σας τόσο εντελώς ώστε να χρειαστούν ημέρες για να αρχίσετε να χάσετε ξανά το σωματικό λίπος. Εκείνοι που ενισχύουν το σφάλμα Carb για δικαιολογημένα binges … κακή ιδέα. Με έναν πιο αργό μεταβολισμό, πραγματικά χρησιμοποιώ αυτή την τεχνική μιας ημέρας.

Όταν κάποιος έχει ένα ταχύτερο μεταβολισμό, καθώς και η φυλάκιση της μυϊκής μάζας είναι ακόμα πιο σημαντική, μπορεί να χρειαστούν δύο ώθηση την εβδομάδα για να διατηρηθεί η ταχύτητα υπό έλεγχο. Ακόμα δύο έως τρεις ημέρες χαμηλότερων υδατανθράκων/χαμηλότερων τροφίμων είναι απαραίτητη για να εργαστείτε με γλυκογόνο καθώς και σε υψηλότερα επίπεδα σωματικού λίπους, ωστόσο η επιπλέον ημέρα-αύξηση της ημέρας μπορεί να είναι ένα απαραίτητο ρυθμιστικό. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι ο στόχος είναι ακόμα να χάσει, ώστε να μην αφήσετε τις υψηλότερες ημέρες να αυξηθεί περισσότερο από ίσως ένα διπλασιασμό των υδατανθράκων, καθώς και μερικές φορές δεν είναι ακόμη τόσο υψηλή.

Για εκείνους που αγωνίζονται πραγματικά να χάσουν – το λυπηρό που πήρε το σύντομο άχυρο μεταβολικά – όλα δεν χάνονται. Μπορεί να διαρκέσει περισσότερο, ιδιαίτερα στο τέλος, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει πιο λιτή όλο το χρόνο καθώς και να ξεκινήσετε νωρίτερα. Παρόλα αυτά, ενδέχεται να απαιτήσετε να μειώσετε τους υδατάνθρακες ουσιαστικά σε κετογόνα επίπεδα, ωστόσο όχι για τα παρατεταμένα τυπικά χρονικά πλαίσια. Μπορείτε να απαιτήσετε να τρώτε μηδενικό άμυλο μια μέρα, στη συνέχεια, μέχρι λίγο κάθε μέρα για τρεις έως τέσσερις ημέρες, καθώς και μετά την επανάληψη. Οι υψηλότερες μέρες σας σας διάσωσαν καθώς και το μεταβολισμό σας, ωστόσο, σκάβετε βαθύτερα στα χαμηλότερα ποσά είναι απαραίτητα. Εάν πήγατε τόσο χαμηλά όσο και μείνατε εκεί, παίρνετε ακριβώς το χειρότερο κετογόνο δίαιτα όπως περιγράφεται. Η αυξητική, μικρή ανοδική κίνηση είναι μια μεγάλη ιδέα ακόμη και στα πιο επιθετικά σχέδια.

Καθώς ξεκίνησα αυτό το άρθρο, θέλετε να σχεδιάσετε το τέλος της εκτός εποχής για να σας έχετε στη σωστή δομή του σώματος καθώς και με αρκετό χρόνο για να βγάλετε όλες τις εικασίες από την εικόνα. Όταν χάσατε να είστε άπαχοι επαρκή για μια παράσταση ή δύο, ποτέ δεν θα αποτύχετε να θυμάστε ακριβώς πόσο απαραίτητο είναι να ξεκινήσετε νωρίς καθώς και να σχεδιάσετε την τυπική μεταβολική επιβράδυνση στο τέλος. Μην μειώνετε εντελώς τους υδατάνθρακες – χρησιμοποιήστε τους για να διατηρήσετε τη μυϊκή σας μάζα καθώς και να διατηρήσετε το μεταβολισμό σας – ωστόσο κατανοήστε τον τύπο του σώματός σας καθώς και να πάρετε μια σκόπιμη, αποφασισμένη εκκίνηση. Οι υδατάνθρακες ποδηλασίας σε ένα από αυτά τα μοτίβα μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε μια ισχυρή ταχύτητα καθώς και να διατηρήσετε το μυς σας. Η νίκη δεν είναι μόνο αυτό που συμβαίνει την ημέρα του διαγωνισμού. Οι διαγωνισμοί κερδίζονται μήνες πριν ο εθνικός ύμνος τραγουδιέται καθώς και η κουρτίνα ανεβαίνει!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Καταγράψτε τα χέρια σας ως θανατηφόρα όπλα;Καταγράψτε τα χέρια σας ως θανατηφόρα όπλα;

Στο τελευταίο μου βίντεο στο YouTube στο Combat Sports Lawyer εξηγεί ότι αντιμετωπίζω τον παλιό μύθο των πολεμικών καλλιτεχνών που καταγράφουν τα χέρια τους ως θανατηφόρα όπλα. Πιστέψτε το ή