Η ένωση για τους γιατρούς του ringside μαλακώνει τη στάση των ζωντανών αθλητικών εκδηλώσεων

τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2020, ο Σύνδεσμος των Ιατρών του Ringside πήρε όλο και πιο δυνατές απόψεις για την ασφάλεια των ζωντανών αθλητικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 και τελικά συνέστησε το “All” τα γεγονότα αναβληθούν. Με την αργή πορεία για την επανέναρξη της οικονομίας και της Φλόριντα που δηλώνουν επαγγελματικά αθλήματα με ένα εθνικό ακροατήριο μια «βασική υπηρεσία», το ARP έχει τώρα μαλακώσει αυτή τη στάση.

Παρόλο που ο οργανισμός δεν εξήγησε ποια πρότυπα θα πρέπει να ισχύουν, σε μια αναθεωρημένη δήλωση που κυκλοφόρησε σήμερα, ότι ενώ ο «κίνδυνος» που σχετίζεται με το COVID-19 δεν μπορεί να εξαλειφθεί οι κίνδυνοι. Το ARP προσκάλεσε οργανισμούς που επιθυμούν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις για να συνεργαστούν μαζί τους για να αναπτύξουν κατευθυντήριες γραμμές για τη μείωση των βλαβών.

Η πλήρης δήλωση του ARP διαβάζει ως εξής:

Η συσχέτιση των ιατρών του ριγκ αναγνωρίζει ότι οι συνθήκες σχετικά με την πανδημία Covid-19 μεταβάλλονται συνεχώς και εξελίσσονται. Καθώς οι διαταγές παραμονής στο σπίτι είναι χαλαρές, οι αθλητικές προμήθειες και τα αθλητικά όργανα των αθλητικών αγώνων αναζητούν επανεκκίνηση των επιχειρήσεων.

Παρόλο που είναι αδύνατο να εξαλειφθεί ο κίνδυνος που σχετίζεται με το COVID-19, μπορούν να γίνουν προφυλάξεις για τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης του ιού. Πολλές αθλητικές επιτροπές, οργανισμοί και προαγωγοί αναπτύσσουν νέες κατευθυντήριες γραμμές για να περιορίσουν την έκθεση σε όλους τους εμπλεκόμενους σε γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των αθλητών, των ομάδων τους, του προσωπικού της Επιτροπής και του προσωπικού υποστήριξης.

Οι διαδικασίες αγώνων αθλητικών εκδηλώσεων σχετικά με τις προφυλάξεις Covid-19 θα πρέπει να αναπτυχθούν ενεργά, να επανεξετάζονται και να τροποποιούνται τακτικά με βάση την εξελισσόμενη γνώση και τα επιστημονικά στοιχεία που διατυπώνονται από τις δημόσιες αρχές υγείας. Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν τοπικούς και περιφερειακούς υπαλλήλους δημόσιας υγείας καθώς και εμπειρογνώμονες και επιδημιολόγους μολυσματικών ασθενειών.

Οι σκέψεις μας εξακολουθούν να είναι με εκείνους που έχουν επηρεαστεί και θα επηρεαστούν από αυτή την ασθένεια. Παραμένουμε σταθεροί στην αποστολή μας να εξυπηρετούμε, να προστατεύουμε και να εκπαιδεύουμε όλους τους συμμετέχοντες σε αθλητικά αγώνα. Εάν οποιαδήποτε αθλητική οργάνωση μάχης θα ήθελε να βοηθήσει στην ανάπτυξη των κατευθυντήριων γραμμών της, η ένωση των ιατρών του ringside μπορεί να παρέχει βοήθεια και καθοδήγηση.

Διαφήμιση

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Οι γιατροί ringside απελευθερώνουν “καθολικές προφυλάξεις” για μάχες κατά τη διάρκεια του Covid-19octber 10, 2020
Σύνδεσμος γιατρών ringside υποστηρίζουν επίσημα την ακύρωση των αγώνων Combat Sports Eventsmarch 23, 2020 με 1 σχόλιο
Η ένωση των γιατρών του ringside συνιστά την αναστολή του “All” Combat Sports Eventsapril 7, 2020 με 1 σχόλιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Οι δρομείς UniteΟι δρομείς Unite

δρομείς Unite! Είδα στο Twitter ότι οι δρομείς ενθαρρύνονται να ενωθούν για να υποστηρίξουν τα θύματα της έκρηξης του Μαραθωνίου της Βοστώνης και να φορούν έναν αγώνα ή να τρέχουν

Νέες εκπτώσεις αγώνων και ενημερώσεις ΣαββατοκύριακουΝέες εκπτώσεις αγώνων και ενημερώσεις Σαββατοκύριακου

Γεια σας! Πώς πάει? Εδώ είναι σιγά -σιγά αρχίζει να αισθάνεται πίσω στο φυσιολογικό, ό, τι σημαίνει αυτό. Είχα ένα γεγονός κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το οποίο ήταν ένας