Ο μπόξερ Ryan Martin παρέδωσε 4ετή απαγόρευση από το δικαστήριο κατά του ντόπινγκ

σε μια κατάσταση που απεικονίζει τους προοπτικούς κινδύνους της αυτο -εκπροσώπησης, η αυστηρή ευθύνη των αδικημάτων κατά του ντόπιν Ιδρύθηκε, οι λόγοι για την κρίση δημοσιεύθηκαν από το εθνικό πάνελ αντι -ντόπινγκ του Ηνωμένου Βασιλείου που έδωσε στον αμερικανικό μπόξερ μια αναστολή 4 ετών.

Στην πρόσφατη κατάσταση (το Ηνωμένο Βασίλειο αντι-ντόπινγκ κατά Ryan Martin) ο Martin εξέτασε θετικά για την ύπαρξη των απαγορευμένων ουσιών Αν ανδροτερόνης και εικονιοχολανόνης (μεταβολίτες τεστοστερόνης) που συμμορφώνονται με μια δοκιμή εντός του ανταγωνισμού, μετά τον αγώνα του εναντίον του Josh Taylor στη Γλασκώβη στις 3 Νοεμβρίου στις 3 Νοεμβρίου 2018.

Την εποχή εκείνη ο Martin υποβλήθηκε στην επίβλεψη του βρετανικού πυγμαχικού συμβουλίου ελέγχου (“BBBC”), ο οποίος ρύθμισε τον αγώνα καθώς και την ίδια στιγμή ήταν συμμετέχων στο “Καθαρισμένο Πρόγραμμα Πυγμαχίας” του WCB το οποίο χρησιμοποιεί την εθελοντική ένωση αντι -ντόπινγκ ( “VADA”) ως ιδιωτικά προσλήφθηκε πρακτορείο δοκιμών κατά του ντόπινγκ. Το BBBC αγκαλιάζει την UKADR που παρέχει υποχρέωση αντι -ντόπινγκ του Ηνωμένου Βασιλείου (“UKAD”) για δοκιμές φαρμάκων καθώς και για διαχείριση αποτελεσμάτων.

Είναι ενδιαφέρον ότι η προκαταρκτική ανάλυση του UKAD για το δείγμα του Martin επέστρεψε ένα δυσμενές αποτέλεσμα, ωστόσο, αφού ανακάλυψε ότι οι δοκιμές VADA εκτεθειμένων απαγορευμένων ουσιών UKAD διεξήγαγαν περαιτέρω ανάλυση που εξέθεσε τα θετικά αποτελέσματα.

Το WCB παρέδωσε στον Martin μια αναστολή 6 μηνών στο πλαίσιο του προγράμματος “Καθαρής πυγμαχίας”.

Το UKAD δεν ήταν τόσο επιεικής όσο και ζήτησε απαγόρευση 4 ετών. Ο Μάρτιν τελικά εκπροσωπήθηκε με την ακρόαση. Παραδέχτηκε ότι το δείγμα ήταν θετικό για μια παραβίαση ντόπινγκ, ωστόσο, πρότεινε ένα μολυσμένο συμπλήρωμα ήταν να φταίει. Δεν κάλεσε κανένα στοιχείο για να υποστηρίξει αυτήν την πρόταση. Τελικά ο πίνακας ανακάλυψε ότι η κοινή 4ετής απαγόρευση δικαιολογείται καθώς και ο Martin δεν εκφόρτωσε κανένα είδος απαιτήσεων για να επιτρέψει μια μειωμένη αναστολή. Κατά την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος, ο πίνακας παρείχε τη συμμόρφωση με λόγους:

“Όπως έχει γίνει ο Crystal Remove σε αρκετές περιπτώσεις … ένας αθλητής που επιθυμεί να αποδείξει ότι ενήργησε ακούσια το βάρος της εμφάνισης, στην πρώτη θέση, ακριβώς πώς η απαγορευμένη ένωση πήγε στο σύστημά του. Πρέπει να εκφορτώσει ένα τέτοιο βάρος σχετικά με την ισορροπία πιθανοτήτων, αλλά, εκτός από τις εκκρεμείς περιπτώσεις, μια γυμνή διαμαρτυρία αθωότητας ή ισχυρισμού ότι πρέπει να έχει σχέση με κάποιο συμπλήρωμα που είχε πάρει είναι απίθανο να είναι επαρκές.

Λαμβάνοντας υπόψη ακριβώς πώς οι πληροφορίες Bit, ο κ. Martin έχει παράσχει στο UKAD ή μας υποβλήθηκε ως προς την πιθανή πηγή της απαγορευμένης ουσίας, παρά τις πολλές πιθανότητες που έχει παρασχεθεί για την παροχή πληροφοριών καθώς και απόδειξη, ανακαλύπτουμε ότι ο κ. Martin δεν μας ικανοποίησε ότι είναι πιο πιθανό από ότι ένα άτομο ή περισσότερα συμπληρώματα ήταν πράγματι τα μέσα κατάποσης ”

Η πλήρης κρίση μπορεί να ανακαλυφθεί εδώ – Ukad v Martin

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Τα περίεργα ευρήματα του Wilder v. Povetkin Doping GroguituTAPRIL 23, 2018
“Ο συμπαίκτης μου έβαλε ένα μεξικανικό συμπλήρωμα στον κώλο μου, καθώς δεν έχω ελέγξει την ετικέτα” δεν είναι μια μεγάλη αντι -ντόπινγκ Doping Defencemay 23, 2018
Πρέπει ο Dillian Whyte να έχει ανασταλεί προσωρινά από το UKAD πριν από τον αγώνα Rivas; 25 Ιουλίου 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Νέες εκπτώσεις αγώνων και ενημερώσεις ΣαββατοκύριακουΝέες εκπτώσεις αγώνων και ενημερώσεις Σαββατοκύριακου

Γεια σας! Πώς πάει? Εδώ είναι σιγά -σιγά αρχίζει να αισθάνεται πίσω στο φυσιολογικό, ό, τι σημαίνει αυτό. Είχα ένα γεγονός κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το οποίο ήταν ένας

Ο Bellator μήνυσε σε παράνομη απόλυση με σοβαρούς ισχυρισμούςΟ Bellator μήνυσε σε παράνομη απόλυση με σοβαρούς ισχυρισμούς

χθες μια αγωγή κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια, περιοχή του Λος Άντζελες, ισοπεδώνει σοβαρούς ισχυρισμούς εναντίον του MMA υποστηρικτή Bellator. Η δίκη ισχυρίζεται ότι ο Bellator απέρριψε αδίκως τον