Δωρεάν αρχείο καταγραφής, καθώς και προγραμματιστής γευμάτων για δρομείς

εντελώς δωρεάν εκτυπώσιμο αρχείο καταγραφής καθώς και προγραμματιστής γευμάτων για να σας βοηθήσει να τρέξετε το καλύτερο!

Συμπληρώστε τον παρακάτω τύπο για να πάρετε το αρχείο καταγραφής σας καθώς και να ξεκινήσετε σήμερα.

Το αρχείο καταγραφής σας μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που πρέπει να καταλήξετε να είναι πολύ καλύτερος δρομέας. Χρησιμοποιώντας ένα καθημερινό αρχείο καταγραφής, καθώς και την αξιολόγηση του, σας παρέχει τακτικά έναν τόνο πληροφοριών σχετικά με την πρόοδό σας, τη νοοτροπία σας, κάθε τύπο περιοχών του σώματός σας που μπορεί να απαιτούν ένα πρόσθετο ενδιαφέρον, καθώς και περισσότερα.

Ένα αρχείο καταγραφής μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε όταν μπορείτε να πιέσετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής καθώς και όταν μπορείτε να απαιτήσετε πρόσθετο χρόνο για να ανακάμψετε. Βεβαιωθείτε ότι το χρησιμοποιείτε καθημερινά καθώς και αξιολόγηση συχνά για να ανακαλύψετε για το σώμα του δρομέα σας.

Αυτό το αρχείο καταγραφής έχει 21 γραμμές για να συνθέσετε στις σημειώσεις σας. Στο τέλος κάθε 21 διαδρομών (ή ημερών) -> αξιολόγηση, καθώς και να σχεδιάσετε το επόμενο τμήμα της κατάρτισης που χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες.

Θέλετε να παρακολουθείτε την ανάπτυξή σας καθώς και να τρέξετε ισχυρότερη; Χρησιμοποιήστε ένα αρχείο καταγραφής! Αυτό το εντελώς δωρεάν εκτυπώσιμο μπορεί να σας βοηθήσει να τρέξετε καλύτερα, ισχυρότερα και ταχύτερα καθώς ανακαλύπτετε από τις διαδρομές σας. Πάμε!

Συμπληρώστε αυτόν τον τύπο για τον τρέχοντα αρχείο καταγραφής και το γεύμα

Εκτέλεση αρχείου καταγραφής & γεύματος

Συμπληρώστε τον τύπο για να πάρετε το εντελώς δωρεάν εκτυπώσιμο αρχείο καταγραφής και προγραμματιστής γεύματος τώρα!

Στείλτε μου το Run Log & Meal Planner
Σεβόμαστε το απόρρητό σας. Κατάργηση εγγραφής σε οποιοδήποτε τύπο χρόνου.

Πάρτε πολύ περισσότερους πόρους που τρέχουν εδώ!
Και συμμορφωθείτε με το @RuneAtrepeat στο Instagram για καθημερινές ενημερώσεις καθώς και συμβουλές!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Σηλή

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

1

Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Η Καλιφόρνια υιοθετεί C3 Neurological Testing για αθλητές αθλητισμού μάχηςΗ Καλιφόρνια υιοθετεί C3 Neurological Testing για αθλητές αθλητισμού μάχης

Ενημέρωση 14 Δεκεμβρίου 2016 – Σήμερα μίλησα με τον Andy Foster, εκτελεστικό διευθυντή της CSAC, ο οποίος συνέστησε ότι η CSAC δεν χρειάζεται να δοκιμάσει C3 ως μέρος της επίσημης