Οι καλύτερες συμβουλές ταξιδιού για τη λειτουργία ενός παγκόσμιου μαραθωνίου

έχω τρέξει παντού από το Λας Βέγκας στη Νέα Υόρκη στο Disneyworld στο Ισραήλ. Μου αρέσει να τρέχω καθώς μου αρέσει να ταξιδεύω. Ακριβώς εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες συμβουλές μου όταν ταξιδεύετε σε έναν παγκόσμιο μαραθώνιο ή τον μισό μαραθώνιο. Ευτυχισμένο τρέξιμο καθώς και ταξίδια χωρίς κίνδυνο!

Το προτιμώμενο πράγμα μου στον κόσμο ταξιδεύει σε μια νέα θέση για να τρέξει ένα μαραθώνιο. Το δεύτερο προτιμώμενο πράγμα μου ταξιδεύει μόνο για να τρέξει καθώς και να φάει (χωρίς αγώνα). Ήμουν προσκεκλημένος να τρέξω το μαραθώνιο Nevis αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, έπρεπε να ακυρώσει εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος υγείας και ευεξίας. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Ugh. Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος που τρέχω σε ένα νησί της Καραϊβικής !! Θέλω να πάω κάπου τροπικά και πανέμορφα!
Τα τελευταία μου βίντεο

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
Ημερολόγιο κατάρτισης μαραθωνίου Ημέρα 4 Επιθεωρήστε

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτό, 21 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Μαθαίνοντας από μια κακή διαδρομή
03:48

Ζω
00:00
08:21
01:21

Καθώς προετοιμαζόμουν να φτιάξω το ταξίδι, έβαλα μαζί αυτή τη λίστα των συμβουλών ταξιδιού για τη λειτουργία ενός παγκόσμιου μαραθωνίου. Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ταξιδέψετε καθώς και να τρέξετε κάπου φοβερό. καθώς και ιδανικά μπορώ να το χρησιμοποιήσω για έναν ακόμη αγώνα σύντομα! Εάν τρέχετε τον μαραθώνιο Nevis ή έναν ακόμη τροπικό αγώνα, πείτε μου όλα για αυτό, ώστε να μπορώ να πάω το επόμενο έτος !!

Συμβουλές ταξιδιού για τη λειτουργία ενός παγκόσμιου μαραθωνίου

1. Κάντε μια λίστα συσκευασίας.

Εκτός από τα συνηθισμένα ρούχα, τα προϊόντα περιποίησης καθώς και τα ηλεκτρονικά – όταν ταξιδεύετε για έναν αγώνα που απαιτεί όλα τα εργαλεία σας.

Κάντε μια λίστα ειδικά για τις τρέχουσες ανάγκες σας. Πηγαίνετε από πάνω προς τα κάτω (καπέλο/γείσο κάτω στα παπούτσια), καθώς και αναφέρετε ό, τι βάζετε στο σώμα σας για έναν αγώνα.

Συμβουλή: Μην παραλείπετε να θυμάστε το SunBlock, τρέχοντας καύσιμα καθώς και το ρολόι σας!

Συνθέσω την καταχώρισή μου ακριβώς στο ziplock μεγέθους γαλόνι για όλες τις μη εξαντλητικές ανάγκες μου:

2. πακετάρετε δύο ημέρες πριν φύγετε.

Έτσι, αν αναγνωρίσετε ότι δεν θυμάστε οτιδήποτε έχετε χρόνο να το πάρετε. Αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να τρέχετε σαν ένα τρελό άτομο την ημέρα πριν φύγετε.

Αυτό επίσης αφήνει το χρόνο σε κατάσταση κάτι που θέλετε να φέρετε (αλλά δεν έκανε τη λίστα) ξαφνικά σκάει στο κεφάλι σας στο ντους/μέση της νύχτας/όποτε τα πράγματα εμφανίζονται στον εγκέφαλό σας.

3. Επιθεωρήστε την αναφορά κατάστασης καιρού.

Ελέγξτε ποια θα είναι η κατάσταση του καιρού στην ημέρα του αγώνα – ειδικά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εάν ζείτε κάπου ψυχρός, καθώς και ταξιδεύετε σε ένα τροπικό κλίμα, ίσως χρειαστεί να σκάψετε τα καλοκαιρινά σας εργαλεία (ή αντίστροφα). Πακέτο για τον καιρό, ωστόσο φέρνετε μερικές θερμότερες ή πιο δροσερές επιλογές σε κατάσταση τροποποιήσεις ή το σώμα σας ανταποκρίνεται με διαφορετικό τρόπο στον καιρό.

4. Διαβατήριο, Ανοσοποιήσεις, Σημειώσεις γιατρού…

Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας είναι έγκυρο καθώς και η ημερομηνία λήξης δεν θα έρθει σύντομα. Ορισμένες χώρες χρειάζονται ένα «μαξιλάρι» του χρόνου από όπου ταξιδεύετε όταν θα λήξει.

Ελέγξτε τον ιστότοπο του CDC για να δείτε εάν το ταξίδι στη χώρα αυτή χρειάζεται οποιοδήποτε είδος ανοσοποιήσεων ή ειδικές συμβουλές για την υγεία και την ευεξία.

Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πιείτε το νερό. Εάν δεν μπορείτε να πιείτε νερό βρύσης εκεί χτύπησε ένα κατάστημα, καθώς και αποθέματα σε εμφιαλωμένο νερό αμέσως, ώστε να είστε ενυδατωμένοι για τον αγώνα.

Ελέγξτε την ιστοσελίδα του αγώνα για οποιονδήποτε τύπο άλλων απαιτήσεων. Επρόκειτο να τρέξω έναν αγώνα στη Γαλλία δύο χρόνια πίσω, καθώς και να χρειαστεί ένα αρχείο υγείας και ευεξίας κατά την εγγραφή.

5. Τρέχοντας φαγητό – Συσκευάστε μερικά σνακ που μπορείτε να φάτε πριν από τον αγώνα. Συσκευάστε το καύσιμο που θέλετε να φάτε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ανάλογα με το πού πηγαίνετε, ίσως να μην έχετε πρόσβαση στο συνηθισμένο προ-αγώνα bagel καθώς και PB. Εάν έχετε μια ευαίσθητη κοιλιά καθώς και δεν μπορείτε απλώς να απενεργοποιήσετε το συνηθισμένο φαγητό για κάτι άλλο που πρέπει να φέρετε μαζί σας καύσιμα.

6. Ταξιδέψτε σε άνετα ρούχα.

Εξετάστε τη χρήση κάλτσες συμπίεσης ή μανίκια στην πτήση σας. Φορέστε κάτι που μπορείτε να μετακινηθείτε καθώς και να κοιμηθείτε μέσα. Καθίστε σε ένα μικρό κάθισμα αεροπλάνου για ώρες κάθε φορά μπορεί να σας κάνει να σφίξετε – να πάρετε τόσο πολύ όσο το τέντωμα αν χρειαστεί. Περπατήστε γύρω από το τερματικό πτήσης ανάμεσα στις πτήσεις καθώς και το τέντωμα.

Έχω ταξιδέψει πλήρως καθώς και χρησιμοποίησε τον κύλινδρο αφρού μου σε ένα αεροδρόμιο! κανείς δεν νοιάζεται. Ναι, με κοίταξαν σαν να ήμουν περίεργος, ωστόσο, είμαι.

7. Πάρτε λίγο ύπνο.

Αναζητήστε τη διαφορά χρόνου από το σπίτι στο σημείο όπου ταξιδεύετε. Τι ώρα θα ξεκινήσει ο αγώνας; Αυτό μπορεί να πετάξει τη συνήθη ρουτίνα σας, ώστε να είστε έτοιμοι για αυτό.

Σκεφτείτε να φέρετε μια βοήθεια ύπνου για να σας βοηθήσουμε να περάσετε. Φέρτε ή ζητήστε τσάι χαμομήλι από το ξενοδοχείο. Η μελατονίνη είναι μια πιο φυσική επιλογή αν δεν θέλετε να πάρετε ένα υπνόσακο.

Συμβουλή μπόνους: Εκτός από τον ύπνο βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκουραστεί πριν από τον αγώνα. Προσπαθήστε να συνηθίσετε τα μεγάλα αξιοθέατα καθώς και το χρόνο στα πόδια σας για μετά τον αγώνα.

8. Φέρτε.

Διατηρήστε την ηρεμία καθώς και να φέρετε – τα εργαλεία σας. Βάλτε τα ρούχα που θέλετε να φορέσετε για τον αγώνα στο να φέρετε. Στην ιδανική περίπτωση, η αεροπορική εταιρεία δεν θα χάσει ποτέ την επιθεωρημένη σας τσάντα, ωστόσο μόνο σε κατάσταση τουλάχιστον έχετε το τρέξιμο essentia σαςls.

9. Αναζητήστε τον αγώνα.

Ελέγξτε το προφίλ ανύψωσης του προγράμματος αγώνα (και προσπαθήστε να εκπαιδεύσετε για αυτό).

Ο αγώνας καθορίζεται σε μίλια ή χιλιόμετρα; <- Όταν έτρεξα τον μαραθώνιο της Ιερουσαλήμ, ο αγώνας ήταν σε χιλιόμετρα, καθώς ήταν λίγο συγκεχυμένη κατά περιόδους. Πότε είναι το Expo καθώς και ποια έγγραφα απαιτείται να το δώσετε; Εκτυπώστε την επιβεβαίωση του αγώνα αναπτύσσεται στο σπίτι πριν πάτε. Πού είναι η αρχή καθώς και η επιφανειακή γραμμή του μαραθωνίου; Μπορείτε να πάρετε ένα ξενοδοχείο κοντά για να το διευκολύνετε; 10. Διασκεδάστε !! Αυτή είναι (πιθανώς) η μόνη φορά που θα τρέξετε αυτόν τον αγώνα σε αυτή τη χώρα. Είναι ένα όταν σε μια εμπειρία ζωής. Τρέχετε σε ένα νέο μέρος! Απολαύστε το. Τράψτε φωτογραφίες. Απολαύστε κάθε λεπτό! Ερώτηση: Ποιος είναι ο προορισμός του ταξιδιού ή ο αγώνας των ονείρων σας; Εγώ: όλα αυτά. Όλα όλα αυτά Θα ήθελα να τρέξω έναν αγώνα στην Καραϊβική ή κάπου νησί. καθώς θα ήθελα να κάνω τον εξαιρετικό τοίχο της Κίνας. καθώς και σύντροφοι. καθώς και το Βερολίνο. Υπάρχει ακόμα αγώνας στο φεγγάρι; Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας 20SAVE Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! 20 Καρφίτσα Μερίδιο Τιτίβισμα Μερίδιο Ταχυδρομείο Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Τέλος των αντανακλάσεων του έτους, καθώς και να σας πω χάρη σε εσάς!Τέλος των αντανακλάσεων του έτους, καθώς και να σας πω χάρη σε εσάς!

Είμαστε γρήγορη προσέγγιση στο τέλος του 2011 καθώς και ένα ακόμη έτος blogging έχει επίσης περάσει. Αυτό το blog ξεκίνησε για διασκέδαση, κυρίως να προσφέρει ελεύθερα διαθέσιμες πληροφορίες για προπονητές

5 τρόποι για να προσαρμόσετε το χρονοδιάγραμμα του ύπνου σας στο χρόνο εξοικονόμησης ημέρας5 τρόποι για να προσαρμόσετε το χρονοδιάγραμμα του ύπνου σας στο χρόνο εξοικονόμησης ημέρας

στις 3 Νοεμβρίου, θα “κερδίσουμε” μια ώρα ύπνου όταν τελειώνει ο χρόνος εξοικονόμησης ημέρας. Η μετατόπιση του χρόνου κατά μία ώρα δεν φαίνεται δραστική – πολλοί άνθρωποι εγκλιματίζονται στην αλλαγή