6 αγώνες σε σκέψεις 6 εβδομάδων καθώς και γιατί δεν μπορώ απλώς να επιλέξω έναν αγώνα γκολ BQ

{ζητώ συγνώμη σε οποιονδήποτε λαμβάνει σχόλια σε μηνύματα στα οποία δεν εγγραφεί. Δουλεύω καλύτερα τώρα, καθώς θα ενημερώσω το συντομότερο δυνατόν.}

Τα νεότερα μου βίντεο

Προτάσεις μάσκας προσώπου για τρέξιμο καθώς και περπατώντας έξω
Μάσκα προσώπου για τρέξιμο καθώς και περπατώντας έξω κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κορώνα.
Απαιτείτε να φορέσετε μάσκα; Ποια μάσκα είναι η καλύτερη για τους δρομείς καθώς και για τους περιπατητές;

Δείτε την καλύτερη επιλογή μου για μια μάσκα.
Επιπλέον, οι προτάσεις του CDC σχετικά με το πότε να φορέσετε μια μάσκα καθώς και τι είδους κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid19.
Περισσότερα για το runeatrepeat.com

0 δευτερόλεπτα 8 λεπτών, 21 δευτερολέπτων

Ζω
00:00
08:21
07:15

Μόλις ολοκλήρωσα 6 εβδομάδες πίσω και πίσω μισό μαραθώνιους καθώς και μαραθώνιους. Αυτό είναι 3 πλήρεις μαραθώνιοι, 3 μισοί μαραθώνιοι καθώς και 5k καθώς και 10k που ρίχνονται για μεγάλο βαθμό.

Μαραθώνιος

Runner’s World 5K, 10K καθώς και Half Marathon

Μαραθώνιος θαλάσσιου σώματος

Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης

Disney Red Wine καθώς και Dine Marathon

RNR Las Vegas Half Marathon

Ήμουν σε θέση να συνολικά αυτούς τους αγώνες χωρίς τραυματισμό ή μια ανήσυχη κατανομή για μερικούς λόγους…

1. Δεν έτρεξα σκληρά. Γιορτή σκληρά, ίσως. Ωστόσο, τρέξτε δύσκολη – όχι. Κατανοώντας ότι είχα έναν ακόμη αγώνα το επόμενο Σαββατοκύριακο έπρεπε να είμαι συμβατικός στην προσπάθειά μου. Έτρεξα κάθε αγώνα με βάση ακριβώς το πώς ένιωθα αυτή την ημέρα.

Δεν έθεσα συγκεκριμένους στόχους πριν από τους αγώνες, καθώς και το έπαιξε με αίσθηση στην πορεία.

Ο μόνος στόχος μου ήταν να μπορέσω να παραμορφώσω όλους τους αγώνες χωρίς τραυματισμό. Μου άρεσε ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί παρόλο που τρέχω πολύ, δεν έχω τρέξει τόσο πολύ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα πριν. Επειδή πολλοί από αυτούς τους αγώνες χρηματοδοτήθηκαν για το RER, είχα την πίεση να χρειάζεται να τους παραδώσει καθώς και να μην θέλουν να επιστρέψουν.

Έτσι, δεν το έβαλα σε οποιοδήποτε είδος φυλής, καθώς επικεντρώθηκε στην εμπειρία, καθώς και προσπάθησε να έχει κατά νου κάθε στιγμή. Πήρα φωτογραφίες. Πήρα βίντεο. Το μούσκεψα όσο η απόλαυση σε κάθε μίλι.

Βίντεο Μαραθωνίου Marine Corps

Βίντεο μαραθωνίου της Νέας Υόρκης

2. Επικεντρώθηκα στην ανάκαμψη. Πριν από τη σειρά 6 αγώνων έκανα ένα θεραπευτικό σχέδιο για τον εαυτό μου. Δεν ήμουν σε θέση να συμμορφωθώ με αυτό για κάθε αγώνα, ωστόσο έκανα ένα μπάνιο πάγου μετά το Long Beach, MCM καθώς και NYCM που βοήθησε. Οι πλήρεις μαραθώνιοι είναι εξαιρετικά τραχιά στο σώμα σας !!

Επίσης, έπινα έναν τόνο βιταμίνης C που πάντα θα μπορούσα να το πάρω. Προσπάθησα να καλύψω τον ύπνο όταν ήμουν σπίτι. Απλά έκανα τα καλύτερα μου παρείχε τις πολύ δύσκολες συνθήκες…

3. Έτρεξα για 7 χρόνια για να εκπαιδεύσω για αυτό.

Έχω τρέξει για πάνω από 7 χρόνια. Η απόδοσή μου σε αυτό το σημείο δεν είναι για έναν κύκλο κατάρτισης – πρόκειται για τη συσσώρευση των ετών λειτουργίας (χωρίς σημαντικό διάλειμμα). Το σώμα μου χρησιμοποιείται σε αυτό από όλα τα μίλια καθώς και μήνες καθώς και μυϊκή μνήμη μνήμης.

Δεν θα πρότεινα κάποιος άλλος να τρέχει τόσο πολύ σε 6 εβδομάδες από τότε που σας θέτει σε κίνδυνο για τραυματισμό. Η εκτέλεση 6 αγώνων, ωστόσο, στη συνέχεια, είναι απενεργοποιημένος λόγω τραυματισμού για 8+ εβδομάδες δεν αξίζει τον κόπο. Όμως, καταλαβαίνω το σώμα μου, καθώς καταλαβαίνω τις ενδείξεις που μου παρέχουν τα πόδια μου όταν παίρνουν δυσαρεστημένα, έτσι κατάλαβα ότι θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω και/ή να αξιολογήσω τι να κάνω αν το σώμα μου επιθυμούσε ένα διάλειμμα.

(Αυτό είναι το μέρος όπου σας υπενθυμίζω να μην συγκρίνετε τον εαυτό σας καθώς και το δικό σας πράγμα. Ακούστε το σώμα σας, όχι κάποιο πλήρες ξένο στο διαδίκτυο.)

Και τώρα τι?

Καλά. Είμαι ατυχής ότι τελείωσε. Θέλω να τρέχω έναν αγώνα κάθε Σαββατοκύριακο – ήταν διασκεδαστικό!

Αυτοί οι αγώνες ήταν εξαιρετικά επιτεύγματα καθώς και είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώσω αυτήν την προσωπική πρόκληση! Τώρα ήρθε η ώρα να ορίσετε ένα νέο στόχο.

Το σημερινό μου Marathon PR απέχει λιγότερο από 3 λεπτά από την ώρα των προκριματικών της Βοστώνης. Θέλω να “BQ” το επόμενο έτος. Αλλά, κατανοώντας τον εαυτό μου καθώς και το σώμα μου δεν μπορώ απλώς να θέσω ένα σχέδιο κατάρτισης καθώς και να επιλέξω έναν αγώνα για να το επιλέξω. Η τρέχουσα απόδοση μου είναι απρόβλεπτη – το 94% εξαρτάται από το πώς αισθάνεται το σώμα μου την ημέρα του αγώνα. Αυτός δεν είναι ένας λόγος – ο μαραθώνιος του Long Beach θα έπρεπε να ήταν μια εξαιρετική ημέρα αγώνα, ωστόσο δεν αισθάνθηκα υπέροχα. Στη συνέχεια, έτρεξα δύο μαραθώνιους πίσω στο πίσω μέρος, όπου 15 λεπτά διαφορετικά για κανένα συγκεκριμένο λόγο …

27 Οκτωβρίου – Μαραθώνιο MCM = 3:56

3 Νοεμβρίου – NYCM = 3:41

Η NYCM ήταν σε πολύ εξαντλημένα πόδια, οπότε θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο αργή. Ωστόσο, δεν ένιωσα εξαιρετική εκείνη την ημέρα.

Μπορώ να φάω ακριβώς το ίδιο πράγμα, να πάρω τον ίδιο ακριβώς ύπνο, να προσευχηθώ ακριβώς τις ίδιες προσευχές καθώς και το σώμα μου θα εμφανιστεί ακόμα διαφορετικά σε οποιοδήποτε είδος της ημέρας. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων που το σώμα μου με παίρνει τόσο πολυάριθμα μίλια, καθώς δεν είμαι αναστατωμένος που συμβαίνει αυτό. Αναγνωρίζω ότι είναι κάπως περίεργο, γι ‘αυτό θέτω τους στόχους μου ανάλογα. Θα ξεκινήσω την προπόνηση για ένα μαραθώνιο PR την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο δεν θέτω έναν αγώνα γκολ.

Θα ενδείξω για μερικές μεγάλες φυλές την άνοιξη του 2014, καθώς και θα το παίξω με την αίσθηση της ταχύτητας καθώς και των στόχων. Δεν ανησυχώ για αυτό, ωστόσο, το έχω πολλάΜε ανησυχίες για αυτό, πίστευα ότι θα μοιραστώ την πολύ ολοκληρωμένη τεχνική εκπαίδευσης τύπου Α. Αυτό, ή θα κάνω το πράγμα μου καθώς και να δω τι θα συμβεί. Όχι μεγάλο.

Είμαστε όλοι διαφορετικοί. Κάντε ό, τι λειτουργεί για εσάς στη ζωή, την ελευθερία καθώς και την επιδίωξη.

Ερώτηση: Τι θα κάνατε 6 φορές στη σειρά;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Το άλλο κόκκινο κεφάλι μεξικάνικο επάνω εδώ.Το άλλο κόκκινο κεφάλι μεξικάνικο επάνω εδώ.

Χαίρετε!! Πρώτον – θέλω να δώσω ένα μεγάλο χαρούμενο γενέθλια στον αδερφό μου !! Είναι ένας από τους 5 κορυφαίους αγαπημένους μου ανθρώπους (η παραγγελία εξαρτάται από την ημέρα) στον

Δεν μπορείτε να πιστέψετε με ποιον εργάστηκα σήμερα.Δεν μπορείτε να πιστέψετε με ποιον εργάστηκα σήμερα.

Χαίρετε! Σήμερα μιλάω για μια νέα καλοκαιρινή πρόκληση, επικική προπόνηση και τους στόχους μου. Θα συνεργαστώ με το Propel σε αυτό το καλοκαιρινό πρόκληση “Lyte Up Your Workout” επειδή μόλις