Το 2021 είναι η χρονιά της Acquire

Νέο Έτος, Νέο Εσείς: Όπως και πολλά άλλα πράγματα 2020 τροποποιημένα για εμάς, ακόμη και αυτό φαίνεται διαφορετικό τώρα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι όλα κακά – αντί για να κατηγορούμε το έτος μόνο για απογοητεύσεις ή μετανιώσεις για τα πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε ή να επιτύχουμε, μπορούμε να επιλέξουμε να πάρουμε μια πολύ πιο εξουσιοδοτημένη στάση στο νέο έτος.

Μπορούμε να ξεκινήσουμε το 2021 εστιάζοντας όχι σε αυτό που θέλουμε να χάσουμε, ωστόσο αυτό που θέλουμε να αποκτήσουμε από τη ζωή, ό, τι μπορεί να είναι για σας. Μπορεί να είναι – νέα κίνητρα, νέα ενέργεια, νέα δύναμη, νέα ανθεκτικότητα, καθώς και περισσότερα.

Μετά από όλα, το 2020 ήταν πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης μιας περιόδου αλλαγής καθώς και ανάπτυξης για πολλούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ιανουάριος ξεδιπλώνεται, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες του 2020, θα μιλήσουμε επίσης για το τι μας παρείχε, καθώς και ακριβώς πώς να συνεχίσουμε να χτίζουμε σε αυτό το επόμενο έτος.

Τον περασμένο μήνα, διερευνήσαμε όλες τις υγιεινές διακοπές. Από την ανταλλαγή εσωτερικών χειμερινών δραστηριοτήτων, μπορείτε να προσπαθήσετε να μην ανακατεύετε τρελό για να ελέγξετε τις μεθόδους για να αποφύγετε τον πόνο στο κεφάλι, καθώς και μια ολόκληρη λαβή με νόστιμες και χαρούμενες συνταγές, σας περπατήσαμε με ακριβώς πώς να διατηρήσετε την περίοδο των διακοπών σας σημαντική – ακόμη Αν αισθανόταν ότι είχε γυρίσει ανάποδα.

Μοιραζόμασταν επίσης μια σειρά οδηγιών αυτο-φροντίδας που εξακολουθούν να ισχύουν, αφού αν υπάρχει κάτι πέρυσι που μας δίδαξε, είναι ότι η αυτο-φροντίδα θα έπρεπε να είναι απολύτως προτεραιότητα.

Αυτό το μήνα, θα μοιραστούμε μεθόδους για να επαναπροσδιορίσουμε τη νοοτροπία του 2020. Θα ελέγξουμε ακριβώς πώς να εργαστούμε για να βελτιώσετε τον εαυτό σας αντί να επικεντρωθείτε στην απογοήτευση για τα πράγματα που ίσως έχετε χάσει – αναγκάζοντας αυτό το συλλογικό FOMO, όταν και για όλους.

Θα επισημάνουμε μεθόδους για να αναζωογονήσουμε τη ρουτίνα προπόνησής σας, ακριβώς πώς να διατηρήσετε την ψυχική σας υγεία και την ευεξία σας σε άνοδο, καθώς και την ψυχολογία πίσω από τα ψηφίσματα της Πρωτοχρονιάς – ποια είναι η ψυχική συλλογιστική πίσω από την πτώση, καθώς και ακριβώς πώς μπορείτε Αποτρέψτε το να το κάνετε;

Είμαστε ενθουσιασμένοι για όλα τα παραπάνω, καθώς και πολύ περισσότερο. Ευγενική ανάγνωση, καθώς και ευχαριστημένη Πρωτοχρονιά!

Αυτές οι πληροφορίες είναι για ακαδημαϊκές λειτουργίες μόνο καθώς και δεν εννοείται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να διαγνώσετε ή να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα ή την κατάσταση υγείας και ευεξίας. Επιθεωρήστε πάντα τον γιατρό σας πριν μεταβάλετε τη διατροφή σας, μεταβάλλοντας τις συνήθειες του ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα φυσικής κατάστασης.

Κίμια Μαντάνι

Η Kimia Madani είναι συντάκτης στο Fitbit καθώς και ένας ενθουσιώδης όλων των πραγμάτων ευεξίας. Άλλοι ενθουσιασμό περιλαμβάνουν τυχαία πάρτι χορού, ψυχρό καφέ, περιήγηση χρησιμοποιημένα βιβλιοπωλεία, καθώς και παράγει υλικό που τροποποιεί τη ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο. Όταν δεν διαχειρίζεται το blog στο Fitbit, ταξιδεύει ή σχεδιάζει την επόμενη περιπέτεια της, η Kimia κάνει ταραχώδη γιόγκα, συλλέγοντας κρυστάλλους, καθώς και να πάρει τα βήματά της, ενώ περνάει τους ζωντανούς λόφους του Σαν Φρανσίσκο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Λόγοι για την κρίση στην πρώτη “σύγχρονη” εισαγγελική δίωξη του ΚαναδάΛόγοι για την κρίση στην πρώτη “σύγχρονη” εισαγγελική δίωξη του Καναδά

στην προσπάθειά μου να δημιουργήσω μια βάση δεδομένων για αθλητικές διώξεις μάχης σύμφωνα με τον εγκληματικό κώδικα του Καναδά, έχω λάβει το πλήρες αντίγραφο των διαδικασιών καταδίκης από το Υπουργείο

Έχει ο φύλακας άγγελος μου κόκκινα μαλλιά;Έχει ο φύλακας άγγελος μου κόκκινα μαλλιά;

Γεια! Ακριβώς πώς είσαι; Είμαι υπέροχος, ωστόσο, ακόμα άρρωστος, οπότε η νέα μου λίστα αναπαραγωγής πολύ γρήγορου τρέχοντος δεν έχει τεθεί σε μεγάλη χρήση. Γιούχα. Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος γι ‘αυτό!