Ο Bellator μήνυσε σε παράνομη απόλυση με σοβαρούς ισχυρισμούς

χθες μια αγωγή κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια, περιοχή του Λος Άντζελες, ισοπεδώνει σοβαρούς ισχυρισμούς εναντίον του MMA υποστηρικτή Bellator.

Η δίκη ισχυρίζεται ότι ο Bellator απέρριψε αδίκως τον ενάγοντα Zachery Light, τον πρώην “διευθυντή προόδου του ταλέντου” του Bellator, ο οποίος τερματίστηκε από το σκηνικό του στις 17 Μαρτίου 2016.

Η αγωγή ισχυρίζεται ότι ο Bellator συμμετείχε σε παραμονή παράνομων ή ανήθικων μεθόδων που ικανοποιήθηκαν με αδιαφορία όταν ο ενάγων τους κατευθύνει στον εργοδότη του. Ισχυρίζεται ότι αυτή η ατμόσφαιρα με τη σειρά του οδήγησε σε άγχος και άγχος καθώς και άγχος, καθώς και τελικά οδήγησε στον τερματισμό του.

Οι εικαζόμενες μέθοδοι περιλαμβάνουν

Η διοργάνωση διαφορετικών “συμπολικών αγώνων” όπου οι μαχητές που εκπροσωπούνται από τη διοίκηση που φέρεται ότι δεν άρεσε από την προώθηση δημιουργήθηκαν εναντίον αντιπάλων όπου πιθανότατα θα “χτυπηθούν τρομερά”

Ζητώντας από τον ενάγοντα να διαπραγματευτεί με έναν ανταγωνιστή απευθείας, παρά την κατανόηση του ανταγωνιστή, εκπροσωπήθηκε από μια φάτνη καθώς και ζητώντας από τον ενάγοντα να «παρεμβαίνει στη σχέση διαχειριστή/πελάτη»

επιτρέποντας στους μαχητές να υποστηρίξουν τη χρήση πλαστών/πλαστών ιατρικών αναφορών

Μίσθωση ενός ιδιωτικού ενεργού σε μια εκτελεστική ικανότητα για την προώθηση που ταυτόχρονα χειρίστηκε μαχητές

Επιτρέποντας σε έναν εργαζόμενο να οδηγήσει ένα φορτηγό μεταφοράς υψηλής ποιότητας Bellator καθώς και από εκδηλώσεις σε αναστολή άδειας

Ο ενάγων επιδιώκει αποζημιώσεις για οικονομικές, γενικές και ποινικές απώλειες μαζί με το κόστος από την Bellator καθώς και την γονική επιχείρηση Viacom Inc. έχει ζητηθεί δίκη κριτικής επιτροπής.

Ο Bellator δεν έχει ακόμη απαντήσει επισήμως στην αγωγή, καθώς είναι συνετό να σημειωθεί ότι κανένας από τους ισχυρισμούς δεν έχει αποδειχθεί ακόμη στο δικαστήριο.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Μειονοτήτων Bellator μετόχους Sues Viacom που ισχυρίζεται ότι εκτρέπεται εισόδημα 15, 2015
Scott Coker – Τα βιβλία του Bellator του UFC θα προκαλούσαν “σοβαρή βλάβη” στις 24 Φεβρουαρίου 2017 με 2 σχόλια
Coker – Rampage αντιστάθμισε πάνω από 1 εκατομμύριο $, “κατασκευασμένο” συμβόλαιο Breachmarch 13, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Η επιστροφή στο σχολικό αθλητισμό διατρέχει χαμηλό κίνδυνο για λοίμωξη Covid-19, λένε οι εμπειρογνώμονεςΗ επιστροφή στο σχολικό αθλητισμό διατρέχει χαμηλό κίνδυνο για λοίμωξη Covid-19, λένε οι εμπειρογνώμονες

, καθώς οι μαθητές επιστρέφουν στο σχολείο αυτό το φθινόπωρο, οι γιατροί αθλητικής ιατρικής με Loyola Medicine λένε ότι ο κίνδυνος έκθεσης Covid-19 μεταξύ των αθλητών των μαθητών είναι χαμηλός.

Η παραμονή των Χριστουγέννων την τελευταία στιγμή αγοράζοντας καθώς και πράγματαΗ παραμονή των Χριστουγέννων την τελευταία στιγμή αγοράζοντας καθώς και πράγματα

Γεια !!!! Καλά Χριστούγεννα!!!!! Μου αρέσουν παιδιά. Σήμερα το πρωί ξεκίνησα τη μέρα μου με λίγο ζεστό τσάι. Ήθελα να ζεσταθώ πριν ξεκινήσω σε αυτό το κρύο 56 βαθμούς… Τα