3 Απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα για να μειώσετε το άγχος

Δεν υπάρχει καμία ανησυχία ότι το άγχος μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στη ζωή σας – μπορεί να σας βάλει σε κακή διάθεση, να ενισχύσει τους πόνους καθώς και τους πόνους, καθώς και να προκαλέσει χάος στον ύπνο σας. Πρόσφατες μελέτες έχουν συνδέσει το άγχος με τη χαμηλή απόδοση στην εργασία καθώς και την υψηλή αρτηριακή πίεση. Ωστόσο, υπάρχουν μεγάλα νέα στη μάχη ενάντια στο φτωχό άγχος, οι ερευνητές έχουν βρει ότι οι δραστηριότητες ευαισθητοποίησης μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση μερικών από αυτά τα επιβλαβή αποτελέσματα.

“Δεν χρειάζεται να αναβαθμίσετε πλήρως την καθημερινή σας ρουτίνα για να νικήσετε το άγχος καθώς και στο διαδίκτυο”, δηλώνει η Arianna Huffington, η οποία μόλις πρόσφατα χτύπησε αρκετούς ηγέτες στον τομέα για να παράγει το Thrive Global, έναν προορισμό ευεξίας και υγιεινής συμβουλές διαβίωσης. “Η ενσωμάτωση απλών μέτρων ευαισθητοποίησης στην ημέρα σας – ακόμη και για λίγα λεπτά, μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά.” Εδώ, τρεις επαγγελματίες από το The Thrive Worldwide Advisory Board προσφέρουν λύσεις για να βοηθήσουν την απλότητα. Δοκιμάστε τα, καθώς αρχίστε να αισθάνεστε πολύ καλύτερα τώρα!

1. Διαλογισμός: Ξεκινήστε μια απλή ρουτίνα διαλογισμού ευαισθητοποίησης. Αφήστε κατά μέρος λίγα λεπτά κάθε μέρα για μια πρακτική διαλογισμού ρουτίνας. Εάν έχετε ένα Fitbit Blaze ή Fitbit Tee 2, η λειτουργία χαλάρωσης είναι μια φανταστική τοποθεσία για να ξεκινήσετε. Ή, σκεφτείτε μια εφαρμογή που σας καθοδηγεί με τη μέθοδο σας καθώς και σας θυμίζει να κάνετε αυτό το χρόνο κάθε μέρα. “Τα κυκλώματα του εγκεφάλου που ασχολούνται με τον διαλογισμό της ευαισθητοποίησης συνδέονται με τη μετα-ευαισθητοποίηση-την κατανόησή μας ότι γνωρίζουμε”, εξηγεί ο Δρ Richard Davidson, δημιουργός του Κέντρου Υγιεινής μυαλού, του Πανεπιστημίου του Wisconsin-Madison, καθώς και της ευημερίας παγκοσμίως επαγγελματικού συμβούλου. Το αποτέλεσμα είναι μια βελτιωμένη ικανότητα παρακολούθησης ή παρατήρησης του κόσμου γύρω σας. “Η λειτουργία παρακολούθησης είναι ζωτικής σημασίας, καθώς η κατανόηση ότι συνειδητοποιείτε σας επιτρέπει να έχετε πιο σκόπιμη επιλογή με ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο αντιδράτε στις πιθανότητες καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε”.

2. Αναφλέξτε: Πάρτε μερικά λεπτά καθημερινά για να πιστέψετε για το τι συμβαίνει καλά στη ζωή σας. Ο Ali Rezai, MD, ευημερία παγκόσμιος σύμβουλος καθώς και διευθυντής του Νευρολογικού Ινστιτούτου στο Οχάιο Καθορίστε το Πανεπιστήμιο, εξηγεί την προσέγγισή του στον καθημερινό προβληματισμό: «Προσπαθώ να ανακαλύψω ένα ειρηνικό περιβάλλον, να χαλαρώσω το μυαλό μου, να κάνω ένα βήμα πίσω, καθώς και να επαναπροσδιορίσω Εγώ […] Κάθε μέρα, όταν βγαίνω από το κρεβάτι, παίρνω μερικά λεπτά για να αφαιρέσω το μυαλό μου. Παίρνω λίγα λεπτά καθώς και πιστεύω για εκείνα τα πράγματα που είναι σταθερά καθώς και αμετάβλητα στη ζωή μου: η οικογένειά μου, τα πάθη μου, καθώς και οι μεγαλύτεροι λόγοι που επέλεξα να περάσω τη ζωή μου ως επιστήμονα καθώς και νευροχειρουργό. ” Ως ταραχώδη άτομα που τραβήχτηκαν σε τόσες πολλές κατευθύνσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, είναι σημαντικό να αφιερώσετε μια στιγμή για να επεξεργαστείτε τη ζωή σας καθώς και το φόρτο εργασίας ξεχωριστά για να καθορίσετε τις σκέψεις σας καθώς και τις ιδέες.

3. Δώστε: Ανακαλύψτε λίγες μέθοδοι για να είστε γενναιόδωρες. Μια απλή πράξη παροχής σας δίνει τη δυνατότητα να αποσυνδεθείτε από τη δική σας ζωή καθώς και στην καταχώριση των εργασιών, καθώς και να έχετε επίγνωση του αποτελέσματος που έχετε στους ανθρώπους γύρω σας. “Όταν ρωτάς τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο αυτό που εκτιμούν περισσότερο, μια απάντηση ανεβαίνει σταθερά στην κορυφή. Παρέχει στους ανθρώπους που μας έχουν σημασία “, εξηγεί ο Adam Grant, Ph.D. Ποιος είναι καθηγητής οργανωτικής ψυχολογίας στο Wharton Institution of Business στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας καθώς και στον συγγραφέα Bestselling της New York Times. Συνεχίζει να υποδηλώνει ότι η παροχή κάποιου άλλου μπορεί να είναι τόσο απλή όσο η εισαγωγή. «Όταν κοιτάζω πίσω τις στιγμές που άλλαξαν θεμελιωδώς τη ζωή μου, η συντριπτική πλειοψηφία ξεκίνησε με ειρηνικές και γενναιόδωρες εισαγωγές».

Αυτές οι πληροφορίες είναι για ακαδημαϊκές λειτουργίες μόνο καθώς και δεν εννοείται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ή κατάστασης υγείας και ευεξίας. Επιθεωρήστε πάντα τον γιατρό σας πριν μεταβάλετε τη διατροφή σας, μεταβάλλοντας τις συνήθειες του ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα φυσικής κατάστασης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Δύο νέες εργασίεςΔύο νέες εργασίες

Συγνώμη για σιγή ασυρμάτου. Έχει ένα παίρνει λίγους μήνες με τα φορτία που συμβαίνει. Τώρα έχω αφήσει την ομάδα GB και προχώρησε σε νέες περιπέτειες (θα μιλήσουμε γι ‘αυτό σύντομα).

Η παραμονή των Χριστουγέννων την τελευταία στιγμή αγοράζοντας καθώς και πράγματαΗ παραμονή των Χριστουγέννων την τελευταία στιγμή αγοράζοντας καθώς και πράγματα

Γεια !!!! Καλά Χριστούγεννα!!!!! Μου αρέσουν παιδιά. Σήμερα το πρωί ξεκίνησα τη μέρα μου με λίγο ζεστό τσάι. Ήθελα να ζεσταθώ πριν ξεκινήσω σε αυτό το κρύο 56 βαθμούς… Τα